Loading...


Trending Category

You are here: Truble » Besart Kallaku - Intervistë në makinë

Title:Besart Kallaku - Intervistë në makinë
Duration:15:45 Min
Channel:Truble
Uploaded At:
Views:100,235
Share This TO Your friends Facebook WhatsApp Tweet Google+Download Besart Kallaku - Intervistë në makinë Mp4/3gp - Truble Ndiqni këtë bisedë jo të zakonshme me Besin, në rubrikën Xhiro me Zakeon. Aktori i Portokallisë flet për familjen, Xhensilën dhe planet për
TAGS:BesartKallakuIntervistnmakin

Loading...
Download Video
Codedwap
Codedwap

Join Our Facebook Page To Get All The Video Updates.


Follow Us on Twitter For Latest Updates - @TVSeriesNGMedia

Add Admin On BBM - D1FDE8E1

Click Here To Follow US On InstaGram - @naijaloyal_ng
Related videos

Youtube--addtoany--webry--tripod--so-net--bd--gamer--Google+--fb1--fb2--


©2018 NaijaLoyalNG
All Rights Reserved.